FAQ

Hoe kan ik me aanmelden voor een proefles?

Klik hier om je aan te melden om 2 weken lang onze trainingen gratis onbeperkt uit te proberen!

Hoe werkt het inschrijven voor de lessen?

Wanneer je je hebt aangemeld voor de proefweken of voor een abonnement krijg je toegang tot onze Fit With Us App. Hier kan je je in- en uitschrijven voor de trainingen.

Moet ik elke week op dezelfde dag komen?

Nee, je kan je in- en uitschrijven voor alle lessen. Het maakt niet uit of je bijvoorbeeld de ene week op dinsdag komt en de andere week op zaterdag.

Wat als het regent en de training stond in het WVDA park gepland?

Als het slecht weer is zal de trainster via de groepswhatsapp laten weten of er een locatiewijziging is. Onze ‘slecht weer’ locatie is onder de overkapping van de LEGO store in Oisterwijk.

Kan ik ook meedoen als ik een blessure/beperking heb?

Als eerste is het natuurlijk belangrijk dat je fysio/huisarts heeft gezegd dat jij mag sporten met jou blessure of beperking. Er zijn veel meiden die bij ons sporten die niet elke oefening mee kunnen doen, als trainster geven wij voor die meiden altijd andere opties. Je hoeft je hier niet bezwaard voor te voelen, wij vinden het juist belangrijk dat iedereen in beweging is!

17 t/m 39 jaar, waarom deze leeftijdscategorie?

Voor de sfeer binnen de trainingen vinden wij het belangrijk dat de meiden met elkaar kunnen levelen, en wij hebben ervaren dat deze doelgroep erg goed werkt.

Zoeken jullie nog trainsters?

ALTIJD! Stuur een mail naar info@fitwithus.nl om te vragen naar de mogelijkheden.